Caraş-Severin: Accident cu două TIR-uri încărcare cu maşini produs la 12 kilometri distanţă faţă de accidentul din seara trecută

0
0
FOTO: Express de Banat
FOTO: Express de Banat

Un nou accident în care au fost implicate două TIR-uri, de data aceasta ambele încărcare cu autoturisme, a avut loc în judeţul Caraş- Severin, în zona localităţii Teregova, la o distanţă de aproximativ 12 kilometri faţă de un alt accident care a avut loc luni seara, în care patru persoane au decedat, printre care un copil de 14 ani.

”Accident rutier, DN6, zona Teregova, în care sunt implicate două TIR-uri. Nu sunt persoane încarcerate. Detaşamentul de Pomieri Caransebeş asigură masuri PSI cu un echipaj pentru stingere incendii”, transmite ISU Caraş-Severin. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri, în urma accidentului. 

Cele două TIR-uri care s-au ciocnit marţi pe DN6 transportau autoturisme.

Accidentul de marţi, de la Teregova se află la o distanţă de aproximativ 12 kilometri faţă de locul unui alt accident care a avut loc luni seara, pe DN6, între Domaşnea şi Cornea, în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa. Este vorba despre un copil de 14 ani care se afla în cabina unui TIR, dar şi alte trei persoane, tineri, aflate în autoturism.

Citeşte şi: 

Accident grav produs pe drumul dintre Răşinari - Păltiniş. Doi oameni au murit

Accident oribil în judeţul Galaţi. Un bărbat care repara o defecţiune la autoturism a fost spulberat de o maşină condusă de un şofer beat

Reşiţa


Ultimele știri
Cele mai citite