Beat, și-a împușcat nevasta în picior, pentru că l-a enervat la culme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 47 de ani este internată la Spitalul Municipal din Caransebeș, după ce soțul ei, nervos la culme, a împușcat-o în picior cu o armă confecționată artizanal. Femeia s-a ascuns în baie, dar bărbatul a tras prin ușa din lemn și a nimerit-o în piciorul drept. Acum este cercetat pentru tentativă de omor calificat.

UPDATE ORA 10.30 "Îmi pare rău, dar m-a supărat!"
Ștefan Romulus, cel care și-a împușcat jumătatea în picior, a ajuns în urmă cu câteva momente la Tribunalul Caraș-Severin. Acesta va fi prezentat în fața instanței. A declarat că își regretă faptele. "Îmi pare rău pentru ce am făcut, dar m-a supărat!", a spus bărbatul în această dimineață.

UPDATE ORA 10.00 Tentativă de omor calificat la Buchin

Incidentul s-a consumat ieri dimineață, în localitatea Buchin, din apropiere de municipiul Caransebeș, iar poliţia a fost sesizată de personalul medical al Spitalului Municipal cu privire la faptul că la secţia primiri urgenţe a fost adusă o femeie în vârstă de 47 de ani, care a declarat că a fost împuşcată în picior de soţul său.


Bărbatul și-a confecționat singur arma.

image

“Echipa operativă deplasată la locuinţa sa a constatat, în urma cercetărilor, că pe fondul consumului de alcool şi a unor certuri în familie, un bărbat, de 53 de ani, folosind o armă confecţionată artizanal cu glonţ, a tras asupra soţiei sale prin uşa de lemn a toaletei, provocându-i leziuni la piciorul drept”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Ștefan Romlus s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor calificat, dar şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, ajunge în fața magistraților de la Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite