Bărbat încătuşat de jandarmi după ce şi-a ameninţat cu moartea soţia şi nora. El le-a alergat cu un topor

0
0
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Bărbatul s-a opus intervenţiei jandarmilor, fiind calmat cu mare dificultate deoarece era băut. Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală, iar poliţiştii din Reşiţa au emis ordin de protecţie împotriva bărbatului.

Potrivit Jandarmeriei Române, grupa de intervenţie din cadul IJJ Caraş Severin a fost direcţionată, vineri după-amiază, în cartierul Ţerova din municipiul Reşiţa, deoarece o femeie a sesizat dispeceratul că socrul său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, o ameninţă pe ea şi pe soacra sa cu acte de violenţă. 

„Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat faptul că B.I. se afla în curtea interioară a imobilului în care locuia, era violent verbal şi manifesta un comportament violent, motiv pentru care s-a luat măsura încătuşării”, a informat Jandarmeria. 

„Din declaraţiile celor două persoane a reieşit faptul că bărbatul le-a ameninţat cu toporul, ele fiind nevoite să se închidă în casă. Acesta a început să lovească cu picioarele şi chiar să încerce să spargă uşa. Temându-se pentru siguranţa lor, acestea au sărit pe un geam şi au apelat sistemul unic de urgenţă 112", mai arată sursa citată.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală, iar poliţiştii din Reşiţa au emis ordin de protecţie împotriva bărbatului.

Vă recomandăm şi:

Moartea suspectă a unei copile de 14 ani. Iniţial s-a crezut că este înecată, apoi s-a aflat adevărata cauză

Gestul de admirat al unui poliţist care ancheta un accident rutier. I-a dat haina lui uneia dintre victime

Mai multe - Reşiţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite