Banii din şpagă nu aduc fericirea: Primarul Bunei e bolnav în puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Bunei a slăbit 30 de kg în puşcărie
Primarul Bunei a slăbit 30 de kg în puşcărie

Fostul edil-şef din comuna Zăvoi n-a apucat să se bucure prea mult de cei 47.000 de euro pe care, potrivit rechizitoriului DNA, omul de afaceri Romeo Dunca i-a plătit drept mită pentru a obţine actele necesare demarării unei investiţii.

Instanţele de judecată nu se lasă impresionate deloc de starea precară de sănătate pe care o pretinde primarul şpăgar. Antonie Bunei, edilul-şef al comunei Zăvoi, arestat preventiv într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită, se plânge tot mai tare în faţa judecătorilor că este grav bolnav şi că, după gratii, îl lasă puterile. “Sunt foarte bolnav, am diabet, sunt bolnav de inimă”, s-a plâns Bunei. Procurorul n-a crezut însă mai nimic, amintind de actele medicale false cu care se lăuda fiul lui, Silviu. Pe lângă cele 30 de kilograme pe care le-a lăsat edilul-şef în Penitenciarul Timişoara, apărătorii săi au depus un teanc de acte medicale care să arate că punerea lui în libertate este absolut necesară. Fără prea mult succes, pentru că, procurorul de caz a adus în vedere instanţei că fiul lui, Silviu, se lăuda cu acte medicale false emise pe numele tatălui său. În plus, a adăugat că, potrivit examenelor medicale, Antonie Bunei poate fi tratat şi în penitenciar.


Alte 36 de zile după gratii
“Au fost formulate două cereri de eliberare provizorie sub control judiciar pentru cei doi inculpaţi aflaţi în stare de arest. Ambele au fost respinse ca nefondate”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc. În altă ordine de idei s-a verificat oportunitatea menţinerii stării de arest preventiv şi s-a decis menţinerea acesteia pe o perioadă de 36 de zile. Următorul termen de judecată a fost stabilit la 11 noiembrie”, a declarant judecătorul Rustin Ciasc, purtător de cuvânt al Tribunalului Caraş-Severin. Avocaţii lui Antonie şi Siviu Bunei au atacat cu recurs, atât respingerea cererilor de eliberare sub control judiciar, cât şi menţinerea stării de arest preventiv.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite