UPDATE VIDEO Accident grav pe DN 64, în Râmnicu Vâlcea. Trei persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei femei au fost spulberate de pe trecerea de pieton în această dimineaţă în timp ce traversau DN 64, pentru a merge la serviciu. Cea care a produs accidentul este o şoferiţă neexperimentată în vârtă de 29 de ani, care nu le-a observat la timp pe cele trei vâlcence.

UPDATE

Una dintre victime, o femeie în vârstă de 42 de ani din comuna Păuşeşti Otăsău, a decedat la spital. Celelalte două persoane, din Tomşani şi Frânceşti, au fost şi ele grav rănite. Maria B. din comuna Frânceşti a fost diagnosticată fractură humerus drept, fractură claviculă omoplat drept, fractură de bazin, fractură gambă dreapta, fractură tibie şi supramaleolă superioară cu dislocare picior drept. Tânara de 24 de ani din Tomşani are o fractura deschisa la gamba stânga şi o fractura de umăr.  

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, la ora 6.30, în zona depozitelor Badcom. Victimele fost lovite în plin de o maşină la volanul căreia se afla o şoferiţă neexperimentată, care conducea cu viteză.  Potrivit poliţiştilor, tânăra care a provocat accidentul a motivat că a schimbat banda de mers şi nu a observat la timp că pe trecerea de pietoni se află deja mai multe persoane. În urma impactului, partea din faţă a maşinii a fost distrusă complet. Accidentul a fost surprins de o cameră video din zonă. În imagini se vede cum maşina loveşte în plin grupul de pietoni care se angajase în traversarea străzii. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite