Săracii din Râmnic primesc ajutoarele de la U.E. înainte de Crăciun. Miercuri vor fi distribuite primele pachete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramnicenii vor putea ridica alimentele din depozitul de pe Strada Ferdinand. Foto Adevarul arhiva
Ramnicenii vor putea ridica alimentele din depozitul de pe Strada Ferdinand. Foto Adevarul arhiva

Primăria Râmnicu Vâlcea informează că distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană începe miercuri, 17 decembrie. Peste 15 000 de locuitori ai municipiului îndeplinesc condiţiile pentru a beneficia de aceste ajutoare.

Potrivit lui Daniel Ionescu, purtător de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâlcea, procesul de distribuire se va desfăşura la depozitul din strada Ferdinand nr. 3, în fiecare zi lucrătoare între orele 08.00 – 15.00, cu excepţia zilei de vineri, când programul este între orele 08.00 – 13.00.

În acest an, fiecare beneficiar va primi câte patru litri de ulei, patru kg de zahăr, şase kg de făină, şase kg de mălai, două pungi de paste făinoase, opt cutii de conserve de carne de porc, şase cutii de conserve de carne de vită şi zece cutii de conserve pate de ficat.

În data de 15 decembrie vor ajunge ajutoarele alimentare şi în depozitul primăriei Horezu. Deocamdată, nu se cunoaşte când vor fi distribuite pachetele săracilor din celelalte 87 de localităţi din Vâlcea. În total, aproape 68 000 de locuitori au judeţului, persoane cu handicap sau cu venituri scăzute îndeplinesc condiţiile pentru a beneficia de ajutoare alimentare de la U.E.

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri