UPDATE Carambol cu cinci autoturisme şi trei TIR-uri, pe Valea Oltului. Trafic rutier, reluat după mai bine de o oră

0
0
Imagine de la accidentul cu 5 autoturisme şi trei TIR-uri pe Valea Oltului - DN7 - la Câineni Foto Adevărul
Imagine de la accidentul cu 5 autoturisme şi trei TIR-uri pe Valea Oltului - DN7 - la Câineni Foto Adevărul

Un accident în care au fost implicate nu mai puţin de opt autovehicule s-a produs luni dimineaţa, 24 mai, pe DN 7 / E 81, în Câineni - Vâlcea, pe Valea Oltului.

Update, ora 10:25 Poliţia Vâlcea a anunţat că traficul rutier pe Valea Oltului, în zona Câineni - Vâlcea, a fost reluat în condiţii normale, după mai bine de o oră şi jumătate de când cinci autoturisme şi trei TIR-uri au fost implicate într-un carambol soldat cu două victime care au suferit leziuni uşoare.

Update, ora 10:00 După aproximativ o oră de la producerea accidentului în lanţ de pe Valea Oltului, în zona Câineni - unde a avut loc evenimentul - a început să se circule alternativ, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Update, ora 09:32 Din primele cercetări reiese că accidentul în lanţ a pornit de la o depăşire neregulamentară a unui autoturism înmatriculat în Hunedoara, care se îndrepta spre Vâlcea. 

Maşina s-a lovit de un TIR (ambele apar în imaginea de mai sus) şi apoi s-a dezlănţuit un adevărat haos rutier, în care au fost implicate cele opt autovehicule care s-au ciocnit între ele, prima maşină fiind proiectată în alte două şi tot aşa mai departe.

Update, ora 09:23 Carambolul de pe DN7 / E81 din judeţul Vâlcea a avut loc într-o zonă în care se efectuează lucrări la carosabil: „DN 7 km 236+000 - km 238+000 pe raza localităţii Câineni se execută lucrări de reparaţii asfaltice între orele 07:00 - 18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 cale dirijat de piloţi de circulaţie”, sună mesajul trimis încă de duminică, 23 mai, de Poliţia Vâlcea, pentru a-i determina pe şoferi să circule prudent pe acest sector de drum.

Update, ora 09:13 Se pare că accidentul în lanţ de pe Valea Oltului nu s-a soldat cu răniţi în stare gravă: „Două persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, acestea refuzând transportul la o unitate spitalicească”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Imagine de la accidentul cu 5 autoturisme şi trei TIR-uri pe Valea Oltului - DN7 - la Câineni Foto Adevărul

Imagine de la accidentul cu 5 autoturisme şi trei TIR-uri pe Valea Oltului - DN7 - la Câineni Foto Adevărul 

 - ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Vâlcea, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la un accident ce a avut loc pe DN 7 / E81, în judeţul Vâlcea.

La faţa locului, agenţii SPR au constatat că cele sesizate se confirmă: accidentul a avut loc la km 237 + 400 m al DN 7, în comuna Câineni, în eveniment fiind implicate cinci autoturisme şi trei autocamioane, traficul rutier fiind blocat total. 

„Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului. Momentan nu avem informaţii despre victime, revenim cu acestea”, a mai precizat aceeaşi sursă.

Ştire în curs de actualizare.

Vă mai recomandăm şi:

Ce averi au poliţiştii arestaţi din Sibiu: casă de 500 de metri pătraţi, câştiguri din pariuri, maşini şi terenuri

Când se redeschid Transfăgărăşan şi Transalpina - cele mai spectaculoase şosele din România VIDEO

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri