Tineri depistaţi cu marihuana şi ecstasy în zona discotecii TAO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drogurile au fost predate politistilor din cadrul Serviciului pentru Combaterea Criminalitatii Organizate. Foto IJJ
Drogurile au fost predate politistilor din cadrul Serviciului pentru Combaterea Criminalitatii Organizate. Foto IJJ

Patru tineri din Râmnicu Vâlcea, cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, sunt cercetaţi pentru cumpărare sau deţinere de droguri pentru consum propriu. Jandarmii care au acţionat în zona discotecii TAO au găsit asupra acestora marihuana şi ecstasy.

Cei patru tineri au ajuns în atenţia jandarmilor care se aflau în misiune în zona discotecii TAO din cauza comportamentului suspect afişat la ieşirea din discotecă. În urma controlului corporal, angajaţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) au găsit asupra acestora marihuana şi pastile de ecstasy. Primii depistaţi cu droguri au fost doi tineri de 21 şi 22 de ani. 

„Cu ocazia controlului corporal preventiv efectuat, jandarmii au găsit asupra celor doi un plic de culoare verde din hârtie inscripţionat “Gura Leului”, un pachet de foiţe pentru ţigarete inscripţionat “OCB Slim”, două recipiente de metal de forma unei mingi de golf prevăzut la interior cu dinţi, în interiorul căruia se află o substanţă cu miros înţepător şi trei ţigarete rupte la jumătate. De asemenea, asupra unui bărbat în vârstă de 28 de ani a fost găsit un recipient de culoare neagră, de forma unei bile, în interiorul căreia se afla o jumătate de pastilă de culoare albastră şi o jumătate de ţigară ce conţinea substanţe interzise de lege”, declară Cosmin Iordache, purtător de cuvânt al IJJ Vâlcea. 

Un alt bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost prins de jandarmi, tot în zona discotecii TAO, având asupra sa substanţe interzise învelite în staniol şi un pachet de foiţe pentru ţigarete inscripţionat “OCB Slim”. 

Documentele de constatare întocmite de reprezentanţii IJJ cu ocazia acestei misiuni, dar şi substanţele interzise găsite asupra celor patru petrecăreţi, au fost predate lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.   

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite