Şeful Poliţiei Economice din  Argeş, numit adjunct al IPJ Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Berechet a fost numit inspector-şef adjunct pe perioada determinata. FOTO www.ziarobiectiv.ro
Bogdan Berechet a fost numit inspector-şef adjunct pe perioada determinata. FOTO www.ziarobiectiv.ro

Comisarul Bogdan Alexandru Berechet a fost detaşat temporar în Vâlcea începând cu data de 15 aprilie 2016, în locul  comisarului-şef Marius Dascălu. Potrivit presei din Argeş, Bogdan Berechet a fost coleg de liceu cu Daniel Constantin (ALDE), fostul  ministru al Agriculturii.

Comisarul Bogdan Alexandru Berechet (38 ani) şi-a început deja activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea astăzi, prima şedinţă cu noii săi colegi fiind organizată chiar la prima oră.

Argeşeanul şi-a început cariera în cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei  Municipiului Bucureşti, dar a condus o perioadă şi Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane. În 2014, Bogdan Berechet a fost împuternicit în fruntea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Argeş. Comisarul  a ajuns în atenţia presei  din Argeş un an mai tîrziu, în februarie 2015, după ce s-a înscris la concursul pentru şefia serviciului. Singurul său contracandidat a contestat  legalitatea concursului, motivând  că mai multe dintre subiectele date au fost în afara bibliografiei.  Concursul s-a reluat o lună mai târziu, când Bogdan Berechet a fost declarat câştigător după interviul sructurat.

Bogdan Berechet este căsătorit (n.r.-soţia lucrează în SRI ) şi are un copil. Acesta va exercita  funcţia de inspector şef adjunct al IPJ Vâlcea pe toată perioada cât comisarul-şef Marius Dascălu va conduce IPJ Gorj. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite