Râmnicu Vâlcea: Conversaţia pe messenger, reduce factura la telefon în primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul din Râmnic spune că prin messenger reuşeşte să comunice mai uşor cu subordonaţii. Rădulescu nu este singurul care foloseşte mesageria online în interes de serviciu. Există directori de instituţii ce trimit comunicate direct prin messenger, evitând folosirea faxului.

Criza îşi spune cuvântul şi la primăria din Râmnicu Vâlcea, una din administraţiile ce ani buni nu a dus lipsă de fonduri. Mai nou, edilul-şef, Romeo Rădulescu îşi foloseşte adresa de messenger pentru a comunica cu subordonaţii. El spune că este o soluţie pentru a evita folosirea excesivă a telefoanelor din instituţie. "De multe ori sun pentru documente ori acte de care am nevoie de zeci de ori pe zi. Cu ajutorul messengerului este mult mai simplu şi nici nu există riscul de a găsi liniile ocupate", explică primarul din Râmnicu Vâlcea. La tehnologia mesajelor instante au aderat şi directorii de departamente din primărie ori funcţionarii care lucrează direct cu cabinetul primarului. „Cât sunt la birou am deschis mereu contul de messenger. Dacă vreunul din subordonaţi vrea să mă contacteze mă găseşte întotdeauna", mai explică primarul din Râmnicu Vâlcea. El spune că pentru comunicare internă messengerul este ideal, dar că în curând va fi instalat un sistem informatizat care va permite un mai mare control al documentelor care intră şi ies din primărie. „Când se va aplica acest soft, care este unul online, voi avea la dispoziţie non stop documentele din primărie, la fel şi şefii de departament", explică primarul.


Comunicate prin mesagerie instantă


Primarul din Râmnicu Vâlcea nu este singurul şef de instituţie care foloseşte messengerul ca formă de comunicare. Florin Epure, directorul Direcţiei Judeţene de Cultură spune că foloseşte adresa de mesaherie instantă pentru a sta în contact cu ziariştii şi a trimite noutăţile în timp util. „E important ca un comunicat sau o informaţie să ajungă la timp, iar prin messenger acest lucru e posibil. Se reduce şi timpul dar şi costurile ce implică trimiterea prin fax", explică Epure.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite