Peste un sfert din angajaţii Administraţiei Finanţelor Publice Vâlcea au fost concediaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVA ADEVARUL
FOTO ARHIVA ADEVARUL

188 din cei peste 470 de salariaţi ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Vâlcea au fost concediaţi. Conducerea instituţiei a explicat că măsura este urmare a reorganizării interne. Începând cu 1 august, instituţia a fost arondată Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Craiova.

Şeful AJFP Vâlcea, Gheorghe Gogîrnoiu, explică într-un comunicat de presă că disponibilizaţii au posibilitatea să opteze pentru alte posturi vacante. Acesta nu precizează însă câte posturi mai sunt libere, ci doar că funcţionarii concediaţi vor da concurs pentru a fi angajaţi pe un alt post.

„Salariaţii care au primit preaviz au posibilitatea să opteze, în funcţie de pregătirea fiecăruia, pentru ocuparea unuia dintre posturile vacante existente la AJFP Vâlcea, precum şi pentru posturile vacante similare la nivelul DGRFP Craiova. În cazurile în care pentru acelaşi post vor opta doi sau mai mulţi funcţionari publici, va fi organizat concurs pentru ocuparea functiei de executie sau de conducere”,precizează Gheorghe Gogârnoiu

Ca urmare a reorganizării ANAF, Administraţia Finanţelor Publice Berbeşti se desfiinţează din septembrie. Contribuabilii din localităţile Alunu, Berbeşti, Sineşti, Livezi, Mateeşti şi Zătreni se vor deplasa până la Horezu pentru a-şi plăti taxele şi impozitele.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite