Panică în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Un incendiu declanşat la un panou electric i-a scos pe locatarii unui bloc în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Panicaţi, oamenii s-au grăbit să sune la 112. La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţă. Printre cei pentru care s-a cerut ajutor s-au numărat trei copii şi mama acestora. Surpriză însă, femeia a preferat  să meargă la spital cu taxiul, deşi în stradă aşteptau trei ambulanţe.

Incendiul s-a produs în jurul orei 13.15 pe scara unui bloc din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Din primele date, focul a izbucnit la un panou electric amplasat pe scara blocului. Locatarii au ieşit în stradă şi au aşteptat ca pompierii să lichideze incendiu. 

O femeie şi trei copii au ajuns la spital cu taxiul. Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Vâlcea a trimis la faţa locului trei autospeciale, dar femeia a refuzat să fie despărţită de copii. Mai mult, aceasta nu a dat voie medicului de pe ambulanţă să-I consulte pe cei trei minori.

“S-a refuzat transportul cu ambulanţa, mama a fost cea care a refuzat ambulanţa. Am înţeles că aceasta a apelat la un taxi. Probabil a fost nemulţumită că cei mici ar fi trebuit să fie transportaţi separat. Aceasta a fost de acord să semneze actele pentru a jusitifica refuzul ambulanţei. Din cauza stării de agitaţie, mama a refuzat şi acordarea asistenţei medicale celor trei minori ”, spune Petre Duinea, manager SJA Vâlcea.

Pentru a evita producerea unei explozii, a fost oprită alimentarea cu energie electrică. Pompierii vor stabili din ce cauză a luat foc panoul electric.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite