Osemintele găsite sâmbătă pe un teren de la marginea oraşului aparţin unei bătrâne din Ocnele Mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Osemintele batranei au fost gasite sambata seara pe un camp de la marginea Râmnicului. Foto arhiva Adevarul
Osemintele batranei au fost gasite sambata seara pe un camp de la marginea Râmnicului. Foto arhiva Adevarul

Bătrâna a plecat de acasă săptămâna trecută, dar familia a anunţat autorităţile despre dispariţia ei abia duminică. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiţii a decedat femeia.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au stabilit duminică seara, după 24 de ore de la descoperirea cadavrului pe un teren agricole de la marginea oraşului, identitatea persoanei decedate. Este vorba despre o femeie de 65 de ani din Ocnele Mari, care a plecat joi la nişte rude din Copăcelu. Familia a anunţat autorităţile despre dispariţia ei abia duminică, când rudele au infirmat că bătrâna ar fi ajuns la ele. 

Fiica bătrânei s-a prezentat aseară la sediul IPJ Vâlcea şi a recunoscut toate obiectele de îmbrăcăminte găsite asupra acesteia. Poliţia continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor şi cauzelor concrete ce au determinat decesul bătrânei. Din trupul neînsufleţit al femeii a mai rămas doar un schelet, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea ca aceasta să fi fost atacată de maidanezi. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite