O lună de la tragedia din Club Colectiv. Concert caritabil în Râmnicu Vâlcea, pentru ajutorarea victimelor incendiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul va avea loc luni, 30 noiembrie, la Sala Sporturilor Traian, din Râmnicu Vâlcea. Toţi banii strânsi din vânzarea biletelor vor fi donaţi familiilor victimelor de la Colectiv.

Pe scena amenajată în Sala Sporturilor Traian, din Râmnicu Vâlcea, vor concerta în seara de Sfântul Andrei mai multi artişti cunoscuţi. Printre cei care care au acceptat să participe la acest concert caritabil se numără Alex Mica, DJ Ryno si Silvia, Emilia Musala Black Ice, Mădălin Voicu şi trupele Antract şi Prometeu.  Toţi banii strânşi în urma vânzării celor câteva mii de bilete vor fi donaţi familiilor victimelor de la Colectiv. 

"Tragedia aceasta nu trebuie uitată, e vorba de tineri frumoşi, tineri care aveau în faţă un viitor. Este momentul solidarităţii. Ne dorim cât mai mulţi participanţi la acest concert, care să cumpere bilete, iar banii de pe bilete vor fi donaţi familiilor victimele de la Colectiv. Salut gestul angajaţilor clubului de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea care au cumpărat toţi bilete la acest concert, am înţeles că şi galeria a urmat acest gest. Trebuie să fim acolo, toţi vâlcenii, din păcate una din victimele de la Colectiv a adăugat Râmnicu Vâlcea pe harta acestei tragedii, este vorba de Andreea Ştefan care nu va fi niciodată uitată de noi", a declarat Bobiţă Cătuşanu pentru Agerpres. 

Concertul caritabil este o iniţiativă a  Asociaţiei “More than a smile”. Potrivit organizatorilor, ultimele bilete vor putea fi achiziţionate maine, de la Sala Sporturilor Traian. Pretul unui billet este de 20 de lei, iar accesul în sală va fi permis începând cu ora 16.15. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite