Naţionala de handbal a României de tineret a învins Norvegia, scor 34-25

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mariana Târcă a debutat cu succes în primul meci de pregătire al fetelor sale cu selecţionata Norvegiei, în Sala Polivalentă "Traian" din Râmnicu Vâlcea.

În timp ce naţionala mare se duela cu Rusia la turneul Mobelringen Cup, reprezentativa de tineret a României a înfruntat aseară echipa de junioare a Norvegiei, într-un meci de pregătire în Sala Polivalentă de la Râmnicu Vâlcea. Deşi au avut un început mai greu, româncele au condus prima repriză, intrând la pauză cu un avantaj de trei goluri(15-12). Chiar dacă erau mai mici decât adversarele sale, nordicele au arătat că pot reveni în joc, egalând şi chiar preluând conducerea în minutul 46 al partidei, când scorul era 22-23 pentru Norvegia. Fetele noastre şi-au reveni însă după un time-out cerut de Mariana Târcă, revenind în avantaj şi câştigând partida cu 34.25. „Îmi felicit jucătoarele pentru dăruirea care au avut-o la această partidă. Am încredere că putem obţine mai multe rezultate pozitive, dar mai avem mult de lucru. Ele sunt echipa de viitor a naţionalei mare şi trebuie să dea tot ce pot pentru a avea succes" a declarat Mariana Târcă.
Astăzi, tot în Sala Polivalentă „Traian" din Râmnicu Vâlcea, junioarele României vor înfrunta din nou Norvegia, într-o partidă programată de la ora 17.00.

Lotul echipei de tineret a României la meciul cu Norvegia: Elena Voicu, Delia Bohoticu, Alexandra Polocoşer, Carmen Ilie(1 gol), Cosmina Dancu, Cristina Popo(10), Carla Ionescu, Andreea Dincu(1), Georgiana Preda(4), Andreea Adespi, Marcela Malac(9), Sabine Klimec(4), Raluca Irimia, Andreea Mărginean(5).

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite