FOTO Două accidente rutiere în aceeaşi localitate pe Valea Oltului, cu trafic blocat. Şase victime, printre care doi români din Anglia, în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă dimineaţa, Valea Oltului a fost din nou scena a două accidente rutiere grave, petrecute, de această dată, în aceeaşi localitate, din judeţul Vâlcea, la aproximativ jumătate de kilometru depărtare unul de celălalt, având aceeaşi cauză: depăşirea. Şase oameni au ajuns în spital în urma acestor evenimente, iar traficul a fost blocat parţial sau total timp de mai bine de cinci ore.

GALERIE FOTO

Primul accident s-a petrecut dimineaţa, la răsăritul soarelui, la km 211, de pe DN 7 / E 81, în localitatea Proieni - Vâlcea. 

Un SUV înmatriculat în Anglia a intrat într-o depăşire neregulamentară, pe un pod, pe sensul opus. Şoferul nu şi-a calculat bine manevra, iar maşina a intrat în coliziune frontală cu un TIR care venea pe contrasens: Vâlcea - Sibiu. 

SUV-ul a rămas suspendat între TIR şi parapetul de protecţie al podului. Ambii ocupanţi ai maşinii, o tânără de 25 de ani şi şoferul de 28 de ani, care se îndreptau spre casă, la Târgovişte, au suferit grave leziuni, fiind transportaţi la spital.

Traficul pe Valea Oltului, în urma acestui accident rutier, a fost blocat apromaximativ cinci ore sâmbătă dimineaţa, total sau parţial, pentru cercetări şi eliberarea părţii carosabile.

Nici nu s-a reluat circulaţia în mod normal când, în aceeaşi localitate, la km 211 + 800 m, a avut loc un carambol între trei maşini, sensul de mers Râmnicu - Vâlcea - Sibiu fiind din nou blocat. 

Trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi unul SMURD au intervenit la faţa locului pentru cele patru victime rezultate în urma acestui accident rutier. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, „victimele prezintă multiple traumatisme”. Una dintre acestea, un tânăr de 22 de ani, preluat de SMURD, a fost transportat la Compartimentul Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Brezoi - Vâlcea, cu excoriaţii la nivelul capului.

Şi de această dată, accidentul s-a produs tot pe fondul unei depăşiri.

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite