FOTO Accidentul în care a fost implicat Grasu XXL. Şoferul vinovat de carnagiul din Vâlcea a avut o premoniţie: „Pierzi ani din viaţă şi la moarte cerşeşti o clipă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul vinovat de producerea accidentului a avut o premoniţie înainte de tragicul eveniment
Şoferul vinovat de producerea accidentului a avut o premoniţie înainte de tragicul eveniment

Cinci tineri din Vâlcea au pierit duminică dimineaţa într-un accident înfiorător, produs la intrare în Călimăneşti. Aveau între 19 şi 27 de ani şi se îndreptau spre casă, iar şoferul a pierdut controlul volanului din cauza ploii, a intrat pe contrasens şi a izbit o dubă. În aceasta din urmă se aflau trei persoane, printre care şi rapperul Grasu XXL.

Şoferul vinovat de producerea accidentului locuia la Londra, însă venise în ţară în vacanţă. Constantin a scris pe un sait de socializare cât de mult trebuie preţuită fiecare secundă.''Pierzi ani din viaţă şi la moarte cerşeşti o clipă''.

În accidentul petrecut la Călimăneşti  au mai murit şi fraţii Laura şi Răzvan, de 19 şi 22 de ani.Tânărul a scris şi el pe un sait de socializare cât de mult îşi iubea sora.''Ea e cea care mă înţelege, cea care îmi spune dacă e bine sau rău în tot ceea ce fac eu. De aceea o iubesc!".

Cei cinci tineri care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident se întorceau de la o petrecere din Râmnicu Vâlcea.

Mai aveau doar câţiva kilometri până acasă.  

Rapperul Grasu XXL a ajuns la spital

În maşina care circula regulamentar se aflau trei persoane printre care şi rapperul Grasu XXL, care a ajuns la spital cu capul spart. Artistul a declarat că nu ştie cum s-a întâmplat accidentul. '''Sunt bine, sunt bine, dirmeam, nu ştiu ce s-a întîmplat.'', a spus Dragoş Nichifor.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite