Elevi transportaţi la Urgenţe din cauza drogurilor. Tinerilor li s-a făcut rău într-un bar de lângă Colegiul "Lahovari”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi elevi din Râmnicu Vâlcea nu au mai ajuns la şcoală astăzi, ci la Urgenţe, după ce au suferit o intoxicaţie severă din cauza consumului de droguri. Printre consumatori se numără o elevă de clasa a IX-a de la cel mai bun colegiu din Râmnicu Vâlcea.

Eleva C.N. „Alexandru Lahovari”, în vârstă de 16 ani, şi prietenul ei, elev al Liceului de Artă din Râmnicu Vâlcea, au fost transportaţi la spital după ce li s-a făcut rău într-un bar de lângă şcoală. Incidentul a avut loc în jurul orei 13.00, înainte ca elevii să înceapă cursurile, iar cea care a sunat la 112 a fost o angajată a localului, care a observat că adolescenţii au un comportament ciudat. 

După anunţarea incidentului, la faţa locului au sosit două echipaje de poliţie, dar şi directorului C.N. Alexandru Lahovari, Contantin Drugan. Martori ai incidentului au fost mai mulţi elevi ai celui mai bun colegiu din Râmnicu Vâlcea, care se aflau în bar.

Adolescenţii au fost transportaţi cu două autospeciale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, pentru o examinare medicală amănunţită. Potrivit medicilor, tinerii au suferit o intoxicaţie cu substanţe necunoscute.

Poliţia a deschis o ancheta pentru a stabili ce fel de substanţe au consumat cei doi elevi şi de unde şi le-au procurat, cazul fiind preluat de Serviciul pentru Combaterea Criminalităţii Organizate. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite