De 1 Mai, râmnicenii vor încinge grătarele pe muzica lui  Mâţu Stoian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Râmnicenii care vor petrece 1 Mai la iarbă verde pot încinge grătarele liniştiţi lângă ştrandul din Ostroveni. În acest an, edilii le-au pregătit petrecăreţilor şi un spectocol folcloric de opt ore.

Petrecerea va începe la miezul zilei, cu un recital susţinut de ansamblul  „Rapsodia Vâlceană” şi soliştii Giliana Rădoi şi Adrian Ivan. Începând cu ora 15.00, pe scena amplasată pe strada Ostroveni, în apropierea intersecţiei cu DN 67, vor urca Petrică Mâţu Stoian şi Nineta Popa. 

Potrivit lui Daniel Ionescu, purtător de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâlcea, traficul auto pe strada Ostroveni – de la intersecţia cu bulevardul Dem Rădulescu şi până la intersecţia cu strada Ştrandului – va fi restricţionat complet în această zi, varianta de ocolire fiind bulevardul Dem Rădulescu. Zona de picnic de lângă strand a fost inaugurată în urmă cu doi ani şi este singura care respectă prevederile legii privind desfăşurarea activităţilor de picnic. Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea va amenaja, în cursul acestui an, încă două noi astfel de locuri, în Sudul municipiului – pe strada Lacului, şi lângă lacul din zona Nord.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite