Claudiu Tulugea şi Adrian Roman îşi păstrează funcţiile. Directorul Teatrului „Anton Pann”, notat cu 7.83  la examen

0
0
Adrian Roman si echipa sa isi vor putea continua activitatea la Teatrul Anton Pann. Foto arhiva Adevarul
Adrian Roman si echipa sa isi vor putea continua activitatea la Teatrul Anton Pann. Foto arhiva Adevarul

În timp ce Claudiu Tulugea a obţinut note peste 9.00 la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Muzeului Judeţean „Aurelian Sacerdoţeanu”, regizorul Adrian Roman a trecut prin mari emoţii şi puţin a lipsit să rămână fără locul de muncă de la Teatrul „Anton Pann”.

Directorul Muzeului Judetean Valcea, Claudiu Tulugea, a primit 9.53 la prima probă-cea de analiză a proiectelor de management- şi nota 9.00 la proba orală. Pentru aceeaşi funcţie a concurat şi Luiza Barcan, care a primit, însă, din partea membrilor comisiei de evaluare doar 8.84. 

Pentru funcţia de manager al Teatrului „Anton Pann” s-au înscris la concurs trei persoane: regizorul Adrian Roman şi actorii Nicolae Poghirc şi Remus Vlăsceanu.  Examenul s-a dovedit unul destul de dificil având în vedere că niciunul dintre candidaţi nu a luat peste 8.00. 

Experienţa de 15 ani în fruntea teatrului din Vâlcea nu i-a ajutat prea mult lui Adrian Roman, iar proiectul de management prezentat de regizor a fost notat cu 7.46. 

Deşi în urmă cu câteva luni,  când i-a fost evaluată activitatea, Adrian Roman a primit peste 9.00, regizorul a fost la un pas să-şi piardă astăzi functia. Acesta a obţinut nota finală de 7.83, în timp ce principalul său contracandidat, actorul Remus Vlăsceanu, a fost notat cu 7.60. 

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite