Camerele video montate pe străzile din Râmnicu Vâlcea au surprins peste 700 de incidente în doar 3 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali au aplicat în cel de-al doilea trimestru al acestui an aproape 300 de amenzi. Majoritatea sancţiunilor au fost aplicate scandalagiilor, care au perturbart ordinea şi liniştea publică.

În perioada 1 aprilie-30 iunie, Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea a constatat peste 380 de contravenţii. În urma intervenţiilor la faţa locului, s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoarea totală de 40 860 lei. Trei râmniceni, suspectaţi că au săvârşit mai multe tâlhării, au fost predaţi Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Vâlcea.

Camerele video montate prin oraş au surprins peste 760 de incidente, la care au fost direcţionate echipajele mobile ale Poliţiei Locale, şi au fost aplicate atenţionări verbale, precum şi 91 de sancţiuni contravenţionale. 

De asemenea, au fost solicitate şi puse la dispoziţia IPJ Vâlcea, Parchetelor de diferite niveluri şi instanţelor de judecată aproximativ 228 de ore de imagini surprinse de camerele video montate în Râmnicu Vâlcea, pentru efectuarea de probatorii în dosare penale privind loviri sau alte violenţe, tâlhării, accidente de circulaţie, furturi şi alte înşelăciuni.

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite