Bătrână dispărută din spital. Femeia era internată la Neuropsihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna este dată dispărută de patru zile. Foto arhiva Adevărul
Bătrâna este dată dispărută de patru zile. Foto arhiva Adevărul

Deşi era internată şi, teoretic, supravegheată, bătrâna cu probleme psihice, în vârstă de 84 de ani, a reuşit să se strecoare din spital, pe lângă personalul medical şi paznic, fără mare efort.

Elena Arderu are probleme psihice, iar rudele o internaseră recent la Spitalul Nr. 2 din Râmnicu Vâlcea, la Secţia de Neuropsihiatrie.  Pe lângă faptul că este luată în evidenţă ca persoană cu probleme psihice, bătrâna nu aude. 

Aceasta a dispărut din spital sâmbătă, 27 septembrie, în jurul orei 19.00. Dispariţia femeii a fost anunţată chiar de personalul medical, cazul fiind preluat de Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Vâlcenii care au văzut-o pe bătrână sau care deţin informaţii ce pot duce la identificarea acesteia sunt rugaţi să sune la 112. În momentul dispariţiei, bătrâna purta o vestă tricotată manual, bluză de pijama de culoare portocaliu cu imprimeuri florale, cămaşă de noapte de culoare alb cu imprimeuri florale de culoare albastru, ciorapi lungi de culoare albastru, iar în picioare poartă papuci din plastic de culoare albastru.

Semnalmente: înălţime 150-159 cm., greutate 50 - 59 Kilograme, ochi căprui, păr grizonat, lung, purtat strâns. Bătrâna merge aplecată şi uşor legănat. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite