Bărbat dispărut după ce a mers să se roage la Mânăstirea Frăsinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost văzut ultima oară de Sfânta Maria, în curtea Mânăstirii Frăsinei. Foto Adevărul
Bărbatul a fost văzut ultima oară de Sfânta Maria, în curtea Mânăstirii Frăsinei. Foto Adevărul

Un vâlcean care a mers să se roage de Sfânta Maria la Mânăstirea Frăsinei este de negăsit. Bărbatul a fost văzut ultima oară în curtea mânăstirii din comuna vâlceană Muereasca.

Bărbatul a ajuns la Frăsinei în data de 14 august şi a fost cazat peste noapte, alături de doi cunoscuţi, într-o chilie a mânăstirii. De Sfânta Mărie, acesta a participat la slujba de dimineaţă, iar apoi s-a făcut nevăzut. Câteva ore mai târziu, familia a sunat la 112 pentru a anunţa dispariţia bărbatului. Pentru că l-au căutat mai bine de două zile fără să găsească vreun indiciu care să-i conducă la cel dispărut, rudele au apelat duminică şi  la ajutorul salvamontiştilor. 

„Astăzi am căutat pe o rază de doi kilometri, de jur împrejurul mânăstirii şi în albia râului Muereasca, dar nu am reuşit să-l găsim. Tot ce am găsit au fost hainele acestuia, o geacă, pantalonii şi un pantof, agăţate de un pom. Călugării l-au văzut îmbrăcat cu aceste haine chiar înainte să dispară. Duminică, colegii mei au căutat toată zona de la Olăneşti, până la Muereasca, dar nu au găsit nimic”, precizează Mircea Lera, şeful Serviciului Salvamont Vâlcea. 

Bărbatul care a dispărut de la mănăstire are 39 de ani şi este mecanic auto în comuna Vlădeşti. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite