Acţiune pentru prevenirea  absenteismului şcolar. Zeci de elevi au fost găsiţi de poliţişti prin barurile şi restaurantele din Râmnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi inspectorii şcolari au organizat în această săptămână o acţiune în vederea identificării elevilor care au absentat nemotivat de la şcoală pentru a frecventa barurile şi restaurantele din apropierea unităţilor de învăţământ de pe raza municipiului.

Zeci de chiulangii au fost nevoiţi să se întoarcă la ore. Ei au fost însoţiţi până la cancelarie de poliţiştii şi inspectorii scolari. „39 de elevi care absentau nemotivat de la cursuri au fost conduşi la şcoală. Ei au fost avertizaţi cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl aibă în societate. Directorii unităţilor de învăţământ au fost înştiinţaţi în vederea stabilirii măsurilor care se impun, conform regulamentelor şcolare.”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.
În timpul acţiunii, au fost verificate 11 unităţi de alimentaţie publică din Râmnicu Vâlcea.  Administratorii barurilor şi restaurantelor au scăpat fără amenzi pentru că au refuzat să servească alcool minorilor.
 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite