Weekend cu bunătăţi şi daruri la târgul de 1 Decembrie şi Sfântul Andrei de la Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul este deschis de vineri şi până luni inclusiv. FOTO Târgul cu Bunătăţi
Târgul este deschis de vineri şi până luni inclusiv. FOTO Târgul cu Bunătăţi

Turiştii care ajung la Sinaia în weekend-ul prelungit de 1 Decembrie, pot degusta şi cumpăra de la Târgul cu Bunătăţi deschis în staţiune cele mai bune preparate tradiţionale româneşti, iar pentru sărbătoriţi daruri lucrate manual

Dacă veţi sărbători Ziua Natională la Sinaia, oraşul regalităţii, trebuie să daţi o fugă şi la Târgul cu Bunătăţi deschis în staţiune de sâmbătă, 29 noiembrie, până luni, 1 Decembrie, în centrul staţiunii Sinaia, chiar în faţa fostului sediu al Poştei. 

Veţi putea găsi la târg preparate româneşti, naturale, făcute de români adevăraţi  din zona Fundata, Cârţişoara, Bâscov, Mizil, Poienii de Jos, Dealu Mare, Vartec, Voineşti. După ce veţi degusta, puteţi cumpăra pe alese din brânzeturi şi cărnuri afumate, miere şi palincă, vinuri, ceaiuri şi tincturi, turtă dulce, ciocolată de casă, dulceţuri, şerbeturi şi zacuscă, suc de mere şi sfeclă.

Şi pentru că în weekend este şi sărbătoarea Sfântului Andrei, veţi avea de unde să alegeţi un cadou făcut cu suflet şi multă migală.

În primul rând, pentru obiceiul grâului pus la încolţit puteţi cumpăra păpuşile umplute cu grâu, numai bun de încolţit. Pentru sărbătoriţii zilei de duminică veţi găsi bijuterii, accesorii din blană, mici obiecte de decor, figurine din ciocolată, mici obiecte din sticlă pictate manual, globuri din sticlă pentru bradul de Crăciun tot manual pictate, tapiserii făcute la războiul de ţesut.

De asemenea, unii dintre artiştii prezenţi la târg vor avea la vânzare mici obiecte care pot fi purtate cu mândrie de Ziua Naţională: insigne cu tricolor, steguleţe, inele cu tricolor. Imaginatia artiştilor este, după cum veţi vedea, uimitoare.

Mai puteţi citi

FOTO Hipodromul din Ploieşti, singurul de trap din ţară, va fi demolat. O arenă hipică modernă îi va lua locul

Fabrica lui Moş Crăciun revine la Ploieşti din weekend. Copiii pot deveni ajutoarele Moşului

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite