VIDEO Percheziţii în Prahova la evazionişti cu materiale de construcţie şi hoţi de produse petroliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
12 suspecţi au fost duşi la audieri după percheziţii. FOTO captură video Poliţia Română
12 suspecţi au fost duşi la audieri după percheziţii. FOTO captură video Poliţia Română

Poliţiştii prahoveni au desfăşurat marţi 11 percheziţii în Prahova şi în Bucureşti, la suspecţi de evaziune fiscală cu materiale de construcţie şi furturi de produse petroliere.

Cinci dintre cele 11 percheziţii domiciliare s-au desfăşurat la sediul unor societăţi comerciale din Bucureşti (2) şi din Prahova (3), fiind vizate persoane suspectate de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul achiziţiei de materiale de construcţie din spaţiul intracomunitar.

Potrivit informaţiilor deţinute de ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, suspecţii au acţionat începând cu anul 2012, până în prezent prejudiciul estimat fiind de aproximativ 1,2 milioane de lei.

Alte şase percheziţii, efectuate de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, s-au desfăşurat în localităţile prahovene Vălenii de Munte, Gura Vitioarei şi Ceraşu şi au vizat depistarea unor persoane suspectate de furturi de produse petroliere. În acest caz, furturile s-au desfăşurat începând cu luna iulie 2013.

La sediul Poliţiei au fost duşi pentru cercetări 12 suspecţi, în funcţie de probatoriul administrat urmând a fi luate măsurile legale.

Percheziţiile au fost coordonate de procurori din cadrul Parchetelor de pe lângă Tribunalul Prahova şi Judecătoria Vălenii de Munte, cu suportul luptătorilor S.A.S. şi al jandarmilor.

Mai puteţi citi

Fostul ofiţer SRI Sorin Dobîrcianu, condamnat la trei ani cu suspendare pentru trafic de influenţă

Poliţistul condamnat în dosarul în care a fost anchetată asasinarea studentei japonezei a fost încarcerat

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite