VIDEO Percheziţii în Ploieşti la suspecţi care ar fi comis infracţiuni cu violenţă. 15 persoane au fost aduse la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
15 persoane vor fi audiate la Poliţie FOTO Adevărul
15 persoane vor fi audiate la Poliţie FOTO Adevărul

Poliţiştii din Ploieşti au percheziţionat luni, 30 mai, locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni comise cu violenţă, respectiv mai multe scandaluri publice în urma cărora cinci victime au ajuns la spital

UPDATE ORA 12.15

15 persoane au fost aduse la sediul Poliţiei pentru audieri. De la domiciliile acestora au fost ridicate, la percheziţii, obiecte care ar fi fost utilizate în conflictele pentru care sunt cercetaţi (bâte, topoare, crose, sabii, cuţite etc).

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, persoanele bănuite au fost implicate, în luna mai 2016, în două scandaluri în spaţiul public, în care au fost folosite obiecte contondente.

Cinci persoane au fost transportate la spital cu leziuni, dar nu au rămas internate. 

ORA 09.00

Suspecţii sunt bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de tulburare a ordinii şi liniştii publice, încăierare, loviri sau alte violenţe, ameninţare şi port fără drept de obiecte periculoase.

Luna aceasta, mai 2016, persoanele bănuite ar fi fost implicate în două scandaluri în spaţiul public, în care au folosit obiecte contondente interzise la deţinere. 

În urma bătăilor, cinci persoane au fost transportate la spital, fiind diagnosticate cu leziuni ce nu au necesitat internarea şi nu au periclitat viaţa persoanelor vătămate.

Poliţiştii vor aduce la audieri, cu mandat, 15 persoane.

Percheziţiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, al jandarmilor, precum şi al poliţiştilor rutieri şi de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti.

Mai puteţi citi

Rechizitoriul de trimitere în judecată a primarului din Sinaia, Vlad Oprea: un magistrat implicat în cauză a primit o haină de blană din Turcia

Poliţist de la Biroul Rutier din Ploieşti, trimis în judecată pentru zeci de infracţiuni: luare de mită, delapidare, înşelăciune

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite