VIDEO Explicaţie halucinantă a medicului care a refuzat să interneze un pacient: „Am crezut că a băgat acolo nişte bani!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Marta Coman a demisionat de la Spitalul din Băicoi FOTO Diana Frîncu
Medicul Marta Coman a demisionat de la Spitalul din Băicoi FOTO Diana Frîncu

Marta Coman, medicul care a refuzat să interneze o bătrână în vârstă de 87 de ani cu afecţiuni cardiace pe motiv că „nu-i merge pixul”, a demisionat de la Spitalul din Băicoi. Doctoriţa avea un contract de colaborare cu Spitalul Orăşenesc din Băicoi, în baza căruia asigura doar gărzile la Centrul de Primire Urgenţe.

Decizia medicului a fost luată în cursul zilei de luni, după ce la spitalul din Băicoi au fost declanşate anchete ale autorităţilor locale, dar şi a Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.

Medicul a fost filmat cu camera ascunsă chiar de către nepoata bătrânei pe care Marta Coman a refuzat să o interneze în spital. După ce filmarea a ajuns pe internet, Marius Constantin, primarul oraşului Băicoi a solicitat managerului spitalului să renunţe la colaborarea cu medicul incriminat.

Întrebată care a fost motivul pentru care a refuzat internarea bătrânei cardiace, medicul Marta Coman a explicat: “Oamenii nu ştiu să vorbească, nu mai ştim să ne comportăm normal. Dacă am şti să ne mai comportăm normal, să rugăm frumos, s-ar întâmpla lucruri bune, dar dacă intrăm cu cizmele în viaţa altor oameni, peste competenţa unui medic şi peste ce ar trebui să facă un medic, atunci nu s-ar mai întâmpla lucrurile acestea”, a spus doctoriţa.

Întrebată dacă ea a avut un comportament civilizat, medicul a răspuns „Categoric nu”.

În plus, Marta Coman a explicat că a rupt documentele medicale ale pacientului, de teama că nepoata să nu fi strecurat printre hârtii o sumă de bani drept şpagă.

„Mi-a fost frică că a băgat acolo nişte bani. Înţelegeţi? Din cauza asta. Asta este. Nu iau şpagă de la pacienţi”.

Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri