VIDEO Cum sunt umilite de patronul cipriot angajatele unei firme de textile din Prahova: „M-am săturat de voi, sunteţi nişte animale împuţite!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhiva adevarul.ro
FOTO: Arhiva adevarul.ro

Angajatele unei fabrici de textile din Păuleşti, judeţul Prahova, au fost umilite de patronul firmei la care lucrează pentru că au îndrăznit să-şi ceară salariile la timp. Una dintre angajate a surprins momentul cu camera video a telefonului.

Un filmuleţ share-uit pe Facebook de mai mulţi utilizatori şi publicat iniţial de către „Observatorul prahovean“ surprinde momentul în care angajatele unei firme sunt batjocurite pe un ton ridicat de patronul societăţii.

„Încercaţi să nu veniţi cu replici pentru că nu vrea să le mai asculte”

Alături de respectivul patron, de origine cipriotă, în aceeaşi filmare apare şi o femeie care are rolul de a traduce cuvintele pe care bărbatul le rosteşte. Într-una dintre intervenţiile sale, aceasta le spune muncitoarelor să nu comenteze cu privire la faptul că salariile le vor fi întârziate.

„Încercaţi să nu veniţi cu replici pentru că nu mai este dispus să le mai asculte. Aveţi două opţiuni: ori la 4.10 plecăm acasă fără salarii, ori aşteptăm până cel târziu ora 06.00, dar veţi lua salariile”.

Aceste cuvinte creează rumoare în încăpere, motiv pentru care angajatele încep să-şi ceară drepturile. În momentul în care bărbatul aude vocile femeilor, acesta îşi iese pur şi simplu din minţi şi începe să le înjure în limba engleză. Printre altele le spune: "M-am săturat până peste cap de voi, sunteţi nişte animale împuţite!".

Reacţie pe internet

Filmuleţul a fost distribuit în mediul virtual şi a creat un val de reacţii. Oamenii au criticat dur atitudinea pe care patronul firmei a avut-o faţă de angajatele sale. „Nu este normal ce se petrece. Să-i fie ruşine!” a comentat unul dintre internauţi.

Cum sunt umilite de patron angajatele unei firme de textile din Prahova

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite