Vicepreședintele CJ Prahova, în echipa ONU pentru Alimentaţie şi Agricultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto CJ Prahova
Foto CJ Prahova

Laurenţiu Rebega, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, a fost invitat să facă parte din echipa Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO).

FAO a celebrat două evenimente deosebit de importante: Ziua Mondială a Alimentaţiei (ZMA) şi a 67-a aniversare de la înfiinţarea organizaţiei.

Tema din acest an, propusă de FAO pentru Ziua Mondială a Alimentaţiei 2012 o reprezintă "Asociaţiile agricole - cheia alimentaţiei pentru omenire!". În cadrul ZMA 2012, au fost abordate activităţile de promovare a securităţii alimentare la nivel mondial - campanii ale ONU şi FAO, în care sunt incluse acţiuni destinate sprijinirii populaţiei din întreaga lume care suferă de foame.

Această temă urmăreşte să pună în evidenţă şi impactul schimbărilor climatice şi energetice asupra agriculturii şi securităţii alimentare în vremuri de serioasă criză .

Vicepreşedintele Laurenţiu Rebega a primit din partea FAO  tricoul Echipei Naţionale a României pentru ,,Securitate alimentară şi eradicarea foametei la nivel mondial".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite