Vezi AICI ce handbalistă cu experiență a venit la CSM Ploiești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de handbal feminin CSM Ploiești continuă să-și întărească lotul pentru sezonul de liga întâi care stă să înceapă

Ultima achiziție a Clubului Sportiv Municipal este Aneta Barcan, handbalistă adusă de la Tomis Constanța. Transferul a fost anunțat miercuri seară, printr-un comunicat de presă trimis de reprezentanții clubului. După cum au anunțat aceștia, înţelegerea este valabilă pentru un an, cu posibilitate de prelungire.

„Este o jucătoare foarte tenace, o apărătoare excelentă, puternică, o luptăroare prin definiţie", aşa  a caracterizat-o managerul secţiei de handbal de la CSM Ploieşti, Mircea Anton. „Aveam nevoie de o jucătoare cu experienţa ei pentru a ne acoperi şi postul de pivot, acolo unde aveam o singură jucătoare, Ramona Ruscior. Concurenţa dintre ele nu poate fi decât benefică pentru echipă", a punctat și antrenorul Gigi Ionescu.

În cariera sa, Aneta Barcan (33 de ani) a jucat în Liga Naţională pentru Rapid CFR Bucureşti, Rulmentul Braşov şi Tomis Constanţa. Handbalista este cea de-a treia jucătoare transferată de CSM Ploieşti în această vară, celelalte două fiind Daniela Crap (de la SCM Craiova) şi Janina Luca (de la Dunărea Brăila).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite