UPDATE Un TIR s-a răsturnat pe DN 1A, Ploieşti – Cheia, în dreptul Mănăstirii Suzana. Şoferul a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui TIR s-a rănit marţi, în Prahova, după ce s-a răsturnat cu autotrenul pe DN 1 A, în dreptul Mănăstirii Suzana. Conducătorul auto a ajuns la spital

UPDATE ORA 14.25

Conducătorul autotrenului nu a adaptat viteza într-o curbă, în condiţii de carosabil umed, iar ansamblul de vehicule s-a lovit de un parapet din beton. Şoferul a fost transportat la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN1A Măneciu - Cheia, la kilometrul 141+800 de metri (în zona Mănăstirii Suzana).

Este posibil ca pe timpul desfăşurării activităţilor de remorcare a autotrenului, traficul rutier să fie oprit în ambele sensuri.

ORA 12.45

Acidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 12.15, pe DN 1A, Ploieşti – Cheia, în timpul ce şoferul trecea prin dreptul drumului care duce spre Mănăstirea Suzana.

Potrivit primelor informaţii oferite de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, o persoană a fost rănită în accident, iar din cauza evenimentului rutier, traficul în zonă se desfăşoară cu restricţii.

Mai puteţi citi

VIDEO Giratoriul improvizat la intrarea pe autostrada A1 dinspre Deva a fost făcut ţăndări de o şoferiţă de 19 ani

VIDEO Accident cu patru victime, pe DN 2 E 85. Directorul AJOFM Buzău, Ionel Tociu, rănit grav

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite