UPDATE Episodul de iarnă nu a închis şcolile şi drumurile din Prahova. Două cazuri izolate la Jugureni şi Vărbila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Codul portocaliu pentru Prahova expiră marţi, la ora 14.00. FOTO Adevărul
Codul portocaliu pentru Prahova expiră marţi, la ora 14.00. FOTO Adevărul

Ninsorile căzute în noaptea de luni spre marţi nu au creat probleme majore în Prahova. Toate şcolile din judeţ sunt deschise, iar drumurile judeţene sunt practicabile

ORA 14.30

Chiar dacă ninsoarea şi viscolul nu au produs probleme majore în Prahova, directorii şcolilor din localităţile Jugureni şi Vărbila au decis ca elevii să rămână acasă, zona fiind sub ameninţarea vântului puternic ce ar fi putut crea probleme în transportul elevilor.

În toate celelalte şcoli din Prahova s-a învăţat, iar pentru miercuri nu s-a anunţat nici o unitate de învăţământ în care elevii să nu înveţe.

ORA 9.10

Prahova, Capitala, Ilfov, Dâmboviţa, Buzău, Giurgiu, Teleorman, Vâlcea, Argeş şi Olt sunt sub avertizarea de cod portocaliu de marţi dimineaţă, de la ora 4.00, iar atenţionarea este valabilă până la ora 14.00.

Ninsorile căzute în noaptea de luni spre marţi nu au creat, însă, probleme importante în Prahova, astfel că, aşa cum anticipau autorităţile încă de luni seară, nici o şcoală nu a fost nevoie să fie închisă.

A nins în tot judeţul, mai abundent în zona Valea Doftanei, unde s-a intervenit cu utilaje de deszăpezire, dar nici un drum judeţean sau naţional de pe terioriul Prahovei nu este închis luni dimineaţă.

Cu toate acestea, pentru a nu rămâne blocaţi în trafic, prahovenii sunt avertizaţi să nu plece în deplasări decât în cazul în care acestea sunt strict necesare.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite