UPDATE Doi tineri căsătoriţi de un an şi tatăl fetei au murit într-un accident grav pe DN 1B, în Prahova. Alte două persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În zonă s-au produs multe accidente rutiere grave, cu victime. FOTO arhivă Adevărul Ploieşti
În zonă s-au produs multe accidente rutiere grave, cu victime. FOTO arhivă Adevărul Ploieşti

Un grav accident de circulaţie s-a produs sâmbătă, în Prahova, pe DN 1B, Ploieşti – Buzău. Trei persoane, un cuplu şi tatăl unuia dintre tineri, au murit, iar alte două au fost rănite

UPDATE ORA 17.00

Tragicul accident s-a produs în jurul orei 11.30, pe DN 1B, Ploieşti - Buzău, în dreptul localităţii prahovene Bucov. O maşină, în care se aflau doi tineri, căsătoriţi de numai un an, şi tatăl fetei, toţi din Bucov, venea de la Ploieşti şi, din primele informaţii, şoferul a încercat să vireze la stânga, tăind banda dublă continuă, spre o stradă în localitate.

Nu s-au asigurat şi au fost spulberaţi de o altă maşină care venea de pe celălalt sens de mers. „Sunt două ipoteze, că şoferul a încercat să vireze la stânga sau, potrivit unor martori, că maşina a derapat după ce a patinat pe marginea drumului, iar şoferul a încercat să frâneze, dar s-a rotit cu autoturismul pe şosea şi a ajuns pe contrasens unde a fost izbit de o maşină care circula regulamentar“, ne-a spus Ştefan Crivăţ, şeful Poliţiei Rutiere Prahova.

În urma impactului deosebit de violent, toate cele trei persoane din Bucov au murit pe loc, fiind nevoie de descarcerarea acestora din maşina distrusă.

Şi celălalt autoturism a fost făcut armonică, iar două persoane care se aflau în maşină au fost rănite. Şoferul a suferit o fractură de stern şi are şi o coastă ruptă, iar cealaltă victimă mai multe contuzii.

Din nefericire, este cel mai grav accident produs în Prahova din 2011, când tot la Bucov, pe DN 1B, au murit cinci persoane într-un eveniment rutier tragic. Şi în acest an, alte două persoane au murit la Bucov, într-un alt accident. Zona este cunoscută, de altfel, pentru accidentele dese, majoritatea celor cu consecinţe grave fiind cauzate de pătrunderile pe contrasens.

Zona ar putea deveni mai puţin fatidică pentru şoferi dacă pe şosea ar fi montaţi parapeţi.

ORA 12.15

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.30, la ieşirea din comuna prahoveană Bucov, aflată pe DN 1B, Ploieşti – Buzău.

Două maşini au fost implicate în accidentul de circulaţie în urma căruia trei persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite.

Zona este cunoscută pentru evenimentele rutiere grave care s-au produs aici în ultimii ani.

Până la efectuarea măsurătorilor şi degajarea carosabilului, traficul în zonă se desfăşoară cu restricţii.

Alte articole pe care le puteţi citi

Era beat! Şoferul care omorât o tânără pe trecerea de pietoni şi apoi a fugit a fost prins

Trei persoane au murit în urma unui accident petrecut pe şoseaua de centură a municipiului Arad după ce maşina a zburat zeci de metri

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite