UPDATE. Accident grav pe DN 1, la Azuga. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite. Victimele vor fi preluate în Capitală de un elicopter SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie s-a produs marţi dimineaţă, în jurul orei 10.30, pe DN 1, în dreptul localităţii Azuga. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

UPDATE ORA 14.15

O femeie în vârstă de 53 de ani, care a suferit traumatism cranian sever, a decedat în accidentul produs marţi dimineaţă pe DN 1, la Azuga. Alte trei victime au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe din Sinaia, şi vor fi transportate cu un elicopter SMURD la un spital din municipiul Bucureşti.

ISU Prahova a deplasat la locul accidentului trei echipaje, dintre care o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD si o autospecială de lucru cu apă si spumă.
 

UPDATE ORA 11.40

Începând cu ora 11.20, circulaţia rutieră a fost reluată pe un fir, alternativ în ambele sensuri, la kilometrul 136+ 600 de metri, pe DN 1 între Ploieşti şi Braşov.

Traficul autovehiculelor rutiere a fost blocat pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1, în zona localităţii Azuga, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

În urma acestui eveniment rutier, o persoană a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

ORA 10.45

Întoarcerea spre casă a turiştilor care şi-au petrecut minivacanţa de Paşte în staţiunile de munte nu este liniştită. Marţi dimineaţă, în jurul orei 10.30, un accident rutier în care au fost implicate două maşini s-a produs pe DN 1, la Azuga.

Patru persoane din autoturisme au fost rănite în impact.

Traficul în zonă este blocat pentru a permite intervenţia ambulanţelor şi poliţiştilor.

Mai puteţi citi

VIDEO Şoferiţă încarcerată, salvată la timp de pompierii dâmboviţeni

Un şofer beat a lovit grav o femeie în seara de Paşte. Clujeanul a fugit de la locul accidentului

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite