UPDATE Accident cu două victime pe DN 1, la Sinaia. Un auto a pătruns pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul pe DN 1 a fost întrerupt din cauza accidentului. FOTO Adevărul
Traficul pe DN 1 a fost întrerupt din cauza accidentului. FOTO Adevărul

Un accident grav s-a produs duminică dimineaţă pe DN 1, la ieşirea din Sinaia către Comarnic. Două persoane au fost rănite, iar circulaţia în zonă a fost întreruptă pentru aproximativ o jumătate de oră

UPDATE ORA 09.35

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 9:25, în judeţul Prahova, traficul rutier a fost reluat pe DN1 Sinaia - Comarnic, la kilometrul 117+100 de metri, în zona Izvorul Rece.

ORA 09.20

Accidentul s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe DN1 Sinaia - Comarnic, la kilometrul 117+100 de metri, în zona Izvorul Rece, şi a implicat două autoturisme.

Unul dintre acestea a pătruns pe contrasens, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei în curbă.

Două persoane au fost rănite, iar traficul în zonă este întrerupt.

Vă mai recomandăm

Accident grav în Bucureşti. Un bărbat a fost lovit de tramvai şi târât câţiva metri. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost lovit de tramvai, sâmbătă, în apropierea centrului comercial Liberty Center. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, având numeroase leziuni.

FOTO Vineri, 13. Accident în lanţ pe Bulevardul Mihai Viteazu. Vinovat - un tânăr şofer grăbit. Trei autoturisme au fost implicate vineri, 13 februarie 2015, într-un accident rutier în lanţ produs pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalău. Vinovat de producerea lui se face un tânăr de 23 de ani, din Satu Mare.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite