Un mort și 16 răniți în accidentul de la Valea Călugărească. Tânără, preluată de elicopterul SMURD FOTO

0
Publicat:

O persoană a decedat și alte 16 au fost grav rănite. Este bilanțul tragicului accident, produs joi seară, în dreptul localității Valea Călugărească.

Microbuzul implicat în accident FOTO ISU Prahova
Microbuzul implicat în accident FOTO ISU Prahova

Evenimentul rutier, care a avut loc pe DJ 101F, a implicat un autoturism și un microbuz de transport persoane.

Șoferița autoturismului a murit

Impactul i-a fost fatal tinerei, în vârstă de 24 de ani, care se afla la volanul mașinii. Ea a fosst grav rănită și, în ciuda eforturilor echipelor medicale de a-i salva viața, într-un final a fost constatat decesul. Pasagera aflată în autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost grav rănită. A fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la o unitate medicală.

Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit faptul că o tânără în vârstă de 24 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101 F, în afara localităţii Valea Călugărească, din direcţia Dârvari către Valea Călugărească, a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport public de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, a transmis IPJ Prahova.

De asemenea, şoferul microbuzului şi cei 14 pasageri ai acestuia (8 bărbaţi şi 6 femei) au fost duşi la spital, arată sursa citată.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, la faţa locului au acţionat 38 de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, o ambulanţă pentru transport victime multiple, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi 7 ambulanţe SMURD, precum şi 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă. De la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit în sprijin 6 echipaje.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite