Un bărbat a intrat înarmat în sediul DNA Ploieşti. Individul a scos nonşalant în faţa jandarmilor un pistol cu bile, un cuţit şi două boxuri metalice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Stroe

Incident la sediul Parchetului Naţional Anticorupţie din Ploieşti. Un bărbat înarmat cu un pistol cu bile şi cu mai multe cuţite a intrat în sediul DNA, fără a ameninţa însă pe nimeni.

Incident la sediul Parchetului Naţional Anticorupţie din Ploieşti. Un bărbat înarmat cu un pistol cu bile şi cu mai multe cuţite a intrat în sediul DNA, fără a ameninţa însă pe nimeni. Bărabtul, în vârstă de 69 de ani, a mers mai întâi la jandarmul care asigură paza instituţiei, solicitând o întrevedere cu un procuror.

Când a fost întrebat dacă are asupra lui arme sau alte obiecte periculoase, individul a recunoscut şi a scos din buzunare un pistol cu bile, un cuţit şi două boxuri metalice. Jandarmul a solicitat imediat ajutorul colegilor săi.

Cetăţeanul se află acum în custodia poliţiştilor, fiind audiat la Secţia 3 Poliţie din Ploieşti. Surse apropiate anchetei au precizat că bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice, fiind internat în trecut la Secţie de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

Acesta este dispărut de acasă încă din data de 19 decemrbie. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi pentru port ilegal de obiecte periculoase în instituţiile publice

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite