Un adolescent de 16 ani din Prahova a ajuns la spital după ce a fost „consiliat“ într-o secţie de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adolescentul fusese chemat la postul de poliţie după o încăierare în curtea şcolii FOTO Arhivă
Adolescentul fusese chemat la postul de poliţie după o încăierare în curtea şcolii FOTO Arhivă

Biroul Control Intern al Poliţiei Prahova face verificări în cadrul unui post de poliţie comunal pentru că un adolescent în vârstă de 16 ani susţine că a fost agresat de poliţişti. Băiatul fusese chemat la sediul poliţiei din comună pentru a fi „consiliat“ după o încăierare în curtea şcolii.

Incidentul s-a petrecut joi, 17 martie, în comuna prahoveană Gorent Cricov, potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Poliţiei Prahova. Sursa citată a precizat că mama băiatului a fost nevoită să ceară ajutorul unui echipaj de ambulanţă, pentru că fiul său acuza dureri. Adolescentul i-a explicat mamei că a început să se simtă rău la o zi după ce ar fi fost agresat în sediul postului de poliţie.

”În cursul zilei de azi, o femeie din comuna Gornet Cricov a solicitat intervenţia unui echipaj medical, întrucât, fiul acesteia, în vârstă de 16 ani, ar fi fost agresat de către poliţişti. În baza sesizării s-a constituit echipă operativă, care, din primele verificări, a constatat faptul că, la data de 17 martie a.c., minorul în cauză a fost invitat la sediul unităţii de poliţie în vederea consilierii acestuia, cu privire la un conflict pe care l-ar fi avut cu un alt coleg, în incinta unei unităţi de învăţământ”, se arată în comunicatul Poliţiei Prahova.

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova a dispus verificări prin interediul Biroului Control Intern, ”în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, arată sursa citată. 

Vă mai recomandăm: 

Profesorii, obligaţi să dovedească faptul că nu sunt violatori de copii. Trebuie să ducă la şcoală adeverinţe de integritate comportamentală 

Suspiciuni de viol la unul dintre Centrele de terapie unde sunt internate persoane cu handicap. Victima, o tânără cu retard mintal

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite