Tribunalul Prahova a amânat pentru miercuri o decizie în cazul celui de-al doilea mandat de arestare, solicitat pe numele lui Sebastian Ghiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ghiţă află miercuri dacă instanţa aprobă un nou mandat de arestare pe numele său FOTO Adevărul
Sebastian Ghiţă află miercuri dacă instanţa aprobă un nou mandat de arestare pe numele său FOTO Adevărul

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova a amânat pentru miercuri să dea o soluţie în cazul solicitării de arestare preventivă în lipsă în cazul fostului deputat Sebastian Ghiţă.

Este al treilea termen în care instanţa amână decizia în acest dosar, în are procurorii DNA din Ploeşti cer pentru a doua oară cea mai dură măsură preventivă pentru Ghiţă, dispărut fără urmă încă de la mijlocul lunii decembrie 2016.

DNA a cerut arestarea deputatului încă din data de 28 februarie, într-un nou dosar  în care Sebastian Ghiţă este acuzat de patru infracţiuni de trafic de influenţă, trei infracţiuni de spălare a banilor şi constituire de grup infracţional organizat. Este al cincilea dosar deschis pe numele fostului deputat şi a altor două persoane acuzate de complicitate la trafic de influenţă şi spălare a banilor, ambele în formă continuată şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite