Trei tineri din Prahova sunt încă la spital, în stare gravă, după incendiul din club Colectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei prahoveni sunt încă în spitale după incendiul din club Colectiv. FOTOAdevărul
Trei prahoveni sunt încă în spitale după incendiul din club Colectiv. FOTOAdevărul

Alexandru Hogea, un tânăr de 19 ani din Sinaia, şi Silviu Ciocanelli, de 20 de ani din Câmpina, ambii grav răniţi în incendiul din club Colectiv, sunt încă în spitale din Bucureşti, grav răniţi. Pe lista victimelor ar fi şi o tânără din Mizil

Prietenii şi familiile celor trei tineri din Prahova au făcut apeluri pe reţelele de socializare pentru ajutorarea acestora, având în vedere că aceştia sunt în continuare în spital, cu răni grave.

Este vorba despre Alexandru Hogea, 19 ani, student de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, care este internat la Spitalul Universitar în stare gravă şi Silviu Ciocanelli, din Câmpina, student în anul II la Politehnică, internat în Spitalul Militar din Bucureşti cu arsuri de gradul III pe 30 % din suprafata corpului.

Lor li s-ar adăuga şi o tânără din Mizil, Victoria Geambaşu, internată la Spitalul Sf. Ioan din Capitală.
Rectorul Universităţii Politehnica Bucureşti, Mihnea Costoiu, a anunţat o colectă de fonduri pentru cei nouă studenţi ai UPB răniţi în incendiu, iar pentru Alexandru, localnicii şi autorităţile din Sinaia au creat un grup de iniţiativă în care fac apel pentru ajutor. În cazul lui Silviu Ciocanelli, fratele acestuia a făcut un apel public pentru ajutor şi a deschis şi un cont pentru donaţii.

Marţi, doi tineri din Câmpina şi din comuna Iordăcheanu, Karina Opriţă şi Gabriel Matei, au fost înmormântaţi în Prahova după ce şi-au pierdut viaţa în incendiul din club Colectiv.

Mai puteţi citi

Miting de solidaritate cu victimele din club Colectiv, în Ploieşti

Două victime ale tragediei de la Colectiv, înmormântate în Prahova
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite