Trei prahovence, prinse la furat de cablu de la calea ferată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: IPJ Prahova
Foto: IPJ Prahova

Jandarmii prahoveni au prins, joi seară, trei femei din comuna Bărcăneşti, sustrăgând o bucată de cablu de electrificare de lângă calea ferată

Joi, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova a surprins, în zona podului rutier Brazi, trei persoane ce încercau să care o bucată de cablu electric.

Vasilica N. de 48 de ani, Eugenia A. de 28 de ani şi Mariana R. de 30 de ani, toate din comuna Bărcăneşti, au decopertat pământul în lungul căii ferate din zonă, cu ajutorul mai multor unelte aduse de-acasă, şi au sustras 14 metri de cablu electric de cupru cu o grosime de 16 milimetri, având masa de aproximativ 45 de kilograme. Ele ar fi putut obţine aproximativ 800 de lei dacă-l valorificau la fier vechi, au calculat jandarmii. Cablul de cupru aparţinea SC.Electrificare C.F.R. Bucureşti şi era în conservare.

Femeile sunt cercetate pentru pătrundere fără drept în zona de siguranţă a infrastructurii CFR, furt calificat şi distrugere, dosarul fiind înaintat la Poliţia Transporturi Feroviare Ploieşti Sud.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite