Trecerile de pietoni din Ploieşti sunt inundate FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multe treceri de pietoni sunt inundate Foto: Alex Policală
Multe treceri de pietoni sunt inundate Foto: Alex Policală

La câteva ore după oprirea ninsorii, ploieştenii se confruntă cu o altă problemă. Din cauza zăpezii topite, la trecerile de pietoni, între troienele create, au început să apară bălţi care trec de nivelul gleznelor

În mai multe zone din Ploieşti, zăpada care a început să se topească a creat bălţi foarte mari, la merginea trotuarelor. De multe ori, din cauza nămeţilor strânşi pe margini, cei care vor să traverseze o stradă nu au alte variante şi sunt nevoiţi să treacă exact prin zona inundată.

Nivelul apei trece de glezne la trecerile din Ploieşti

Click pe imagini pentru galeria foto

Conducerea Primăriei Ploieşti a anunţat că, după ce s-a încheiat avertizarea meteo de cod galben, va începe să încarce zăpada din oraş. Aceasta va fi luată de operatorul de salubritate şi dusă la staţia de epurare a Ploieştiului. Pentru activităţile de deszăpezire, încărcat şi transportat zăpada, operatorul de salubritate are pregătite următoarele utilaje: 5 autocisterne cu lamă, 16 autosărăriţe cu lamă, 3 autosărăriţe pentru trotuare, 2 încărcătoare frontale, 13 buldoexcavatoare şi 2 camioane pentru transportat zăpada, anunţă Primăria Ploieşti. De Asemenea, în jur de 250 de lucrători de la Servicii de Gospodărire Urbană se ocupă de deszăpezirea zonelor cu trafic pietonal intens: centrul civic, trecerile de pietoni, trotuare, aleile din parcuri, grădinile publice, staţiile de transport în comun. Acţiunile se desfăşoară în toate zonele din oraş, anunţă administraţia ploieşteană.  Personalul Serviciului Amenajare şi Mentenanţă Spaţii Verzi este pe teren începând cu ora 6.00 dimineaţa.  Există întotdeauna o echipa de angajaţi ai SGU care asigură serviciul de permanenţă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite