Traficanţi de droguri, prinşi în flagrant pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri, suspectaţi a fi traficanţi de droguri de risc şi de mare risc au fost prinşi în flagrant de poliţişti pe DN1. Aveau maşina plină cu substanţe interzise.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier din Prahova, au oprit în trafic, pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Băneşti, judeţul Prahova, un autovehicul care se deplasa către Braşov.

În maşină au fost depistaţi doi bărbaţi, domiciliaţi în Piatra-Neamţ, care locuiau fără forme legale în Bucureşti, iar în urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit diverse cantităţi de droguri de risc şi de mare risc.

Ulterior, în dimineaţa zilei de duminică, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti,  în urma căreia au fost descoperite peste 800 de grame şi 140 de comprimate din diferite tipuri de droguri de risc şi mare risc (amfetamină, MDMA, ketamină).

Procurorul de caz a dispus măsura reţinerii celor doi, sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc şi de mare risc.

Suspecţii de trafic de droguri au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Percheziţii la traficanţii de droguri 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite