Tatăl Mădălinei Manole vrea să îi ia averea lui Petru şi să o treacă pe numele copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii Mădălinei Manole Foto: Click
Părinţii Mădălinei Manole Foto: Click

Ion Manole şi-a exprimat nemulţumirea faţă de decizia Parchetului în cazul decesului Mădălinei. Procurorii Parchetului Capitalei au decis că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan.

Ion Manole este hotărât să nu îl lase pe ginerele său, Petru Mircea să se bucure de averea Mădălinei, relatează click.ro.

El a declarat că va cere în instanţă ca toată averea Mădălinei Manole să fie trecută pe numele fiului acesteia.

"Poate să îşi crească copilul, dar îi iau toată averea şi o voi trece pe numele copilului. Nu e drept ca un bărbat al cărui nume fata mea l-a purtat doar 10 luni, să aibă dreptul la un sfert din averea ei", a spus Ion Manole.

Tatăl artistei a declarat că maniera în care s-a desfăşurat ancheta lasă de dorit.

"N-o să accept această decizie a Parchetului. Fata mea nu s-a sinucis. Am fost manipulaţi la audieri. Procurorii ne-au chemat la câteva săptămâni după moartea Mădălinei. Ne întrebam de ce nu ne cheamă nimeni. Felul cum s-a făcut ancheta lasă de dorit", a spus tatăl Mădălinei la emisiunea Acces Direct.

Şi soţia sa, Eugenia Manole susţine că procurorii au fost părtinitori.

"M-au ţinut patru ore la audieri. eu nu puteam să scriu pentru că tremuram toată, a scris procurorul ce a vrut el. De ce nu m-a audiat într-o altă zi?", a spus şi Eugenia Manole în emisiune.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite