Tatăl acuzat că şi-a violat fiica minoră a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Breaza a fost arestat preventiv, marţi,  de Judecătoria Câmpina sub acuzaţia de viol. Cătălin Ghiauş (40 de ani) este suspectat că şi-a violat fiica, o minoră în vârstă de 16 ani.

Întreaga poveste a ajuns la urechile anchetatorilor după ce adolescenta şi-a luat inima în dinţi şi a depus o reclamaţie la Poliţia din Breaza. Cătălin Ghiauş a fost reţinut pentru audieri, luni seară, iar în cursul zilei de marţi a fost prezentat la procurorul de caz care a dispus să solicite judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Câmpina mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ghiauş a fost prezentat instanţei, marţi după – amiază, iar la ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul se află încă în sala de judecată.

Surse apropiate de anchetă au precizat că victima este de fapt fiica din prima căsătorie a soţiei bărbatului acuzat acum de viol şi întreţinere de relaţii sexuale cu un minor.

image

Bărbatul acuzat de viol este tatăl vitreg al victimei FOTO Diana Frîncu

Oamenii din cartierul Irimeşti din Breaza, acolo unde locuieşte bărbatul spun că nu sunt neapărat surprinşi de ceea ce ar fi comis Cătălin Ghiauş, acesta fiind cunoscut drept un individ destul de agresiv.

Tot oamenii din sat povestesc că bărbatul s-ar afla la a treia căsătorie, iar actuala soţie şi fiica ei nu locuiesc în permanenţă cu acesta. Nu se cunosc deocamdată informaţii clare despre locul şi ziua în care fiica a fost atacată de tatăl vitreg, dar se ştie că fata a mers să ceară ajutorul autorităţilor la sfatul mamei.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite