„Târg cu Bunătăţi“ şi zăpadă, în weekend, la Sinaia
0Odată cu zăpada, la Sinaia ajunge şi „Târgul cu Bunătăţi“, de vineri până duminică, cu miros de plăcintă şi castane coapte
Gerul şi omătul vor merge de minune, în weekened, cu vinul şi ţuica fierte, cu cârnăciori de oaie şi coaste afumate la grătar sau sarmale la ceaun, gulaş de vită şi bulz ciobănesc.
De asemenea, nelipsitele brânzeturi româneşti şi olandeze se potrivesc perfect pe timp de iarnă cu pâinea proaspătă de casă, cu slana şi jumerile de porc, toba şi lebărul făcute după reţete tradiţionale.
Zacusca de vinete, ţelină, ciuperci şi ghebe, dulceţurile speciale – de ardei iute, de dovlecel, murăturile tradiţionale româneşti dar şi arpagicul murat vor fi pe placul celor care respecta postul Crăciunului.
Copiii mari şi mici vor fi încântaţi de dulciurile din târg: ciocolata de casă, halviţa, turta dulce, acadele şi nuga.
Şi, pentru că în decembrie Târgul cu Bunătăţi se deschide odată cu sezonul de iarnă în Sinaia, bradul împodobit şi staulul cu oiţe şi măgăruş vor fi decorul perfect pentru o seară de poveste.
Târgul este deschis pe pasajul pietonal din faţa magazinului Winmarkt din Sinaia, în perioada 14-16 decembrie.