Taberele de schi pe de Valea Prahovei îşi aşteaptă primii cursanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsorile din octombrie au fost „mană cerească" pentru cabanierii şi instructorii de sporturi de iarnă de pe Valea Prahovei. Taberele pentru schi şi-au lansat deja ofertele pentru perioada care urmează, după cum informează valeaprahovei.tv.

Copiii pot petrece o săptămână în natură şi pot învăţa să schieze sau să se dea cu snowboardul, de la instructorii specializaţi în acest domeniu. Din programul taberelor nu lipsesc nici distracţiile sau lecţiile de engleză şi franceză. Oferte există şi pentru cei care vin la munte cu părinţii şi vor să înveţe tainele sporturilor de iarnă. O săptămână de schi alături de instructori costă 390 de lei.

Ana Maria Staicu, instructor şcoală de schi, a declarat, pentru valeaprahovei.tv că programul se adresează tuturor copiilor, indiferent de nivelul de pregătire fizică. „Pe lângă masă şi cazare, tabăra include şi patru ore de schi, cu instructori autorizaţi, activităţi după schiat, cum ar fi patinaj, săniuş sau snowboard", a completat Ana Maria Staicu.

Cazarea şi masa sunt asigurate în pensiuni de trei stele din Sinaia, iar lecţiile de schi se desfăşoară pe toată Valea Prahovei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite