„Sinaia pe pârtie!“ Cupă de schi alpin pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

„Perla Carpaților" este în sărbătoare în weekend. Primăria din stațiune organizează în perioada 30 - 31 martie 2012 cea de a VII -a ediţie a Cupei de schi alpin "Sinaia pe pârtie" care se va desfăşura în Valea Soarelui.

Concursul se adreseză tuturor sinăienilor care îndrăgesc şi practică acest sport de iarnă.

De la an la an, numărul participanţilor la acest concurs a crescut. În anul 2006, au fost 116 concurenţi, iar anul trecut şi anul acesta s-au înscris peste 400 de sinăieni.

Participanţii vor concura pe grupe de vârste. În prima grupă se pot înscrie copiii până la vârsta de 7 ani, iar următoarele grupe sunt: 7-10 ani ; 11-15 ani; 16-20 ani: 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; 61-70 ani; ultima grupă va fi formată din concurenţi peste 70 de ani. În prima zi a concursului va avea loc proba de slalom special, iar a doua zi cea de slalom uriaş.

Pot participa şi persoanele care sunt legitimate la cluburile sportive.

Participanţii la acest concurs vor avea parte de doua zile de schi cu gratuitate pe toate instalaţiile de transport pe cablu: telegondolă, telecabină şi telescaun.

Premii în bani

Concurenţii care nu au echipament de schi pot obţine, ca şi în anii trecuţi, pe baza cărţii de identitate un echipament gratuit, pus la dispoziţie de către „Eskimo's Ski School" din Sinaia.

Câştigătorii vor fi premiaţi sâmbătă, 31 martie, orele 19.00 la Centrul Internaţional de Conferinţe Casino Sinaia. Premiile constau în sume de bani cuprinse între 100 şi 300 lei, diplome, cupe şi medalii.

În organizarea concursului s-au implicat, ca în fiecare an, echipa Salvamont Sinaia, Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia şi Direcţia de Administrare a Domeniului Schiabil.

În Valea Soarelui şi Valea Dorului starea pârtiilor este bună, iar organizatorii speră și ca vremea să fie excelentă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite