Sebastian Ghiţă, pe primul loc în topul politicienilor cu cele mai scumpe bijuterii şi obiecte de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ghiţă a investit în obiecte de lux 17 milioane de euro. FOTO Adevărul
Sebastian Ghiţă a investit în obiecte de lux 17 milioane de euro. FOTO Adevărul

Deputatul de Prahova, Sebastian Ghiţă (USL) conduce detaşat într-un top întocmit de econtext.ro, al demnitarilor bogaţi care au investit în bijuterii şi obiecte de artă. Un alt deputat de Prahova, Roberta Anastase, este abia pe locul 24

Cu 17 milioane de euro sub formă de ceasuri, bijuterii şi obiecte de artă, Sebastian Ghiţă este la mare distanţă de politicianul clasat pe locul 2, Gabriela Firea (tot USL) care deţine, conform topului întocmit de econtext.ro, bijuterii din platină, aur, gravuri, tablouri şi inele, în valoare de 240.000 de euro.

Econtext a avut în vedere la realizarea topului averile politicienilor sub formă de ceasuri de aur, statuete şi cărţi rare, pietre preţioase, tablouri, cercei, inele din aur si cu diamante, etc, proprietăţi de altă natură, mult mai vizibile şi mai apreciate.

De altfel, la doar 35 de ani, Sebastian Ghiţă este unul dintre cei mai tineri milionari din topurile financiarile de profil, cel mai bogat deputat din România, un mare colecţionar de ceasuri scumpe, obiecte de artă şi maşini puternice. Printre hobby-uri se numără şi echipa de baschet Asesoft Ploieşti, dar şi investiţii în media, ca patron al televiziunii RTV.

În topul întocmit de econtext.ro, pe locul 24 din 25 figurează şi un alt deputat de Prahova, Roberta Anastase, care deţine metale preţioase în valoare de 11.500 de euro.
 

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite